Bedrijfsvestigingsadres

Ben je op zoek naar het adres of informatie over een bedrijf? Dan ben je op de juiste plek! Hier kun je bedrijven opzoeken, informatie en bedrijfsgegevens vinden zoals merknaam, details, website, korte beschrijving, straatnaam, postcode en vestigingplek.

ELF Voetbal

Kerkenbos 12-24A
6546 BE, Nijmegen

ELF Voetbal, voorheen ELF, is een voetbaltijdschrift dat elf keer per jaar verschijnt en het grootste voetbalmaandblad van Nederland. De nummers komen ongeveer één keer per maand uit en worden uitgegeven door uitgevers consortium De Bruijn Media, tevens uitgever van diverse andere tijdschriften zoals Handwerken Zonder Grenzen en USA Sports.

ELF Voetbal werd in 1982 opgericht als ELF en de eerste hoofdredacteur was Henri van der Steen, inmiddels werkzaam bij de Geassocieerde Pers Diensten. In 1996 werd Jan-Hermen de Bruijn de nieuwe hoofdredacteur. Adjunct-hoofdredacteur werd Arnout Verzijl.

Het tijdschrift wordt uitgegeven in A4 formaat, full color en bestaat uit een kleine honderd pagina's per uitgave. Daarin staan elke maand evenveel interviews als dat er op dat moment betaald voetbal clubs in Nederland actief zijn. In elk nummer wordt van elke eredivisieclub minimaal één persoon - meestal spelers, maar soms een coach, technisch directeur, etc. - geïnterviewd en van iedere eerstedivisieclub ook ten minste één. Soms bestaan artikelen uit interviews of reportages met een groepje spelers. Ook bevat het magazine diverse reportages en achtergrond verhalen, ook over het buitenlandse topvoetbal.

Sinds 2009 heeft ELF Voetbal een bijzondere samenwerking met biermerk Jupiler, waarmee het gezamenlijk de Nationale Voetbalgids uitgeeft, een speciale en extra dikke seizoensgids, door veel experts aangemerkt als de beste seizoensvooruitblik van Nederland. De totale oplage van deze editie is rond de 350.000, de grootste commerciële oplage van een sporttijdschrift in Nederland ooit.

ELF Voetbal adressen & Informatie

Name ELF Voetbal
KVK nummer ~
BTW nummer ~

,

ELF Voetbal

,
Wil je je abonnement of account bij ELF Voetbal opzeggen?
ELF Voetbal opzeggen met AccountGenie.nl
Controleer adres gegevens via OnlinePostcodeZoeken.nl
OnlinePostcodeZoeken.nl
Antwoorden op al je vragen:
  • Contact met ELF Voetbal
  • ELF Voetbal bedrijf
  • Wat is het adres van ELF Voetbal?
  • Wat is de postcode van ELF Voetbal?
  • Wat is het kvk nummer van ELF Voetbal?
  • Wat is ELF Voetbal?

Onze bedrijfsinformatiegids groeit gestaag. Vind hieronder de meest recent geregistreerde bedrijven en bekijk hun details, contacten en geleverde diensten.
Wilt u uw bedrijf of merk registreren in onze gratis online bedrijvengids? Registratie van uw bedrijf is gratis en kan op een eenvoudige manier worden gedaan door uw gegevens in te voeren op de registratiepagina.

Boost geven aan je bedrijf? Wilt u meer klanten, verkoop of vindbaarheid? Check onze promotie diensten pagina.
Bedrijfsvestigingsadres is de online bedrijvengids waar ondernemers naartoe kunnen om het bedrijfsadres van het bedrijf op één plek, gemakkelijk en snel te vinden. Onze bedrijvengids is gemaakt door ondernemers voor ondernemers!