Bedrijfsvestigingsadres

Ben je op zoek naar het adres of informatie over een bedrijf? Dan ben je op de juiste plek! Hier kun je bedrijven opzoeken, informatie en bedrijfsgegevens vinden zoals merknaam, details, website, korte beschrijving, straatnaam, postcode en vestigingplek.

Bedrijven Database

Wij hebben gevonden 8 bedrijven met een vestigingsadres op postcode 2289DG

1

EuroJackpot
-
EuroJackpot
Laan van Hoornwijck 55
2289 DG, Rijswijk

Krasloten
-
Krasloten - nederlandseloterij.nl
Laan van Hoornwijck 55
2289 DG, Rijswijk

Krasloten behoren tot de instantloterijen, zoals omschreven in de Wet op de Kansspelen (artikel 14a). De Lotto heeft als enige organisatie in Nederland een vergunning gekregen voor het organiseren van instantloterijen

Een spel van Nederlandse Loterij

Lotto
-
Lotto is onderdeel van Nederlandseloterij
Laan van Hoornwijck 55
2289 DG, Rijswijk

Lotto is ‘het spel met de gele ballen’. Het wordt niet alleen in Nederland gespeeld maar ook in het buitenland. Sterker nog, Lotto is wereldwijd het meest bekende loterijspel. In Nederland spelen Lotto deelnemers iedere zaterdag mee voor de Jackpot van minimaal € 2.500.000,- en een van de vele andere geldprijzen.

Lucky Day
-
Lucky Day
Laan van Hoornwijck 55
2289 DG, Rijswijk

Lucky Day kan u dagelijks spelen, behalve op zon- en feestdagen. Onderdeel van nederlandseloterij.nl De loterij Lucky Day is de Nederlandse versie van het loterij-spel Keno. De loterij Lucky Day is een loterij-spel waar u als Lucky Day-deelnemer zelf de Lucky Day-nummer mag bepalen. De loterij Lucky Day staat bekend om dat je zelf je inleg en maximaal te winnen Lucky Day-prijs kan bepalen. Maar ook om de vele nummers (Lucky Day-nummers) waaruit u kan kiezen 1 tm 80 (een tot tachtig)… Verder staat het bekend om dat u zelf mag bepalen met hoeveel nummers (Lucky Day-nummers) u meespeelt. Maar ook dat u kan kiezen om uw maximaal te winnen loterij-prijs (Lucky Day-prijs) te verdubbelen met een fractie 10x (tien keer), met het Lucky Day-spel Lucky Day Bonusspel te vermenigvuldigen. Het wordt in Nederland gespeeld sinds 14 april (veertien april) 1993 (negentiendrieennegentig). Het steunt voornamelijk de Nederlandse sport en nog 18 (achttien) goede doelen (benificiënten) organisaties (goededoelenorganisaties).

Miljoenenspel
-
Het Miljoenenspel van Nederlandse Loterij
Laan van Hoornwijck 55
2289 DG, Rijswijk

De loterij het Miljoenenspel is een wekelijkse georganiseerde loterij van de Nederlandse Staatsloterij, het is een vrij nieuw loterij-spel.

Nederlandse Loterij
-
Nederlandse Loterij
Laan van Hoornwijck 55
2289 DG, Rijswijk

Nederlandse Loterij is in 2016 voortgekomen uit de fusie tussen de Nederlandse Staatsloterij en De Lotto. Het is de grootste kansspelorganisatie van Nederland.

Staatsloterij
-
Staatsloterij B.V.
Laan van Hoornwijck 55
2289 DG, Rijswijk

De Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij is in 1992 opgericht en organiseert de huidige Staatsloterij. Bovendien is SENS gerechtigd andere loterijen te organiseren. De Staatsloterij is de grootste loterij van Nederland.
www.nederlandseloterij.nl | Staatsloterij bv, Lotto bv en Nederlandse Loterij Organisatie bv zijn onderdeel van Nederlandse Loterij bv

Toto
-
Toto is onderdeel van Lotto B.V. (Nederlandse Loterij)
Laan van Hoornwijck 55
2289 DG, Rijswijk

TOTO is een legale aanbieder van alle sportweddenschappen in Nederland. 
TOTO heeft verschillende spellen. Je voorspelt de wedstrijd na 90 minuten officiële speeltijd. Dus inclusief blessuretijd, zonder eventuele verlenging.

1

Onze bedrijfsinformatiegids groeit gestaag. Vind hieronder de meest recent geregistreerde bedrijven en bekijk hun details, contacten en geleverde diensten.
Wilt u uw bedrijf of merk registreren in onze gratis online bedrijvengids? Registratie van uw bedrijf is gratis en kan op een eenvoudige manier worden gedaan door uw gegevens in te voeren op de registratiepagina.

Boost geven aan je bedrijf? Wilt u meer klanten, verkoop of vindbaarheid? Check onze promotie diensten pagina.
Bedrijfsvestigingsadres is de online bedrijvengids waar ondernemers naartoe kunnen om het bedrijfsadres van het bedrijf op één plek, gemakkelijk en snel te vinden. Onze bedrijvengids is gemaakt door ondernemers voor ondernemers!