Bedrijfsvestigingsadres

Ben je op zoek naar het adres of informatie over een bedrijf? Dan ben je op de juiste plek! Hier kun je bedrijven opzoeken, informatie en bedrijfsgegevens vinden zoals merknaam, details, website, korte beschrijving, straatnaam, postcode en vestigingplek.

Bedrijven Database

Wij hebben gevonden 2 bedrijven met een vestigingsadres op postcode 1033WB

1

Greenpeace
-
Stichting Greenpeace Nederland
NDSM-Plein (Gebouw "de Smederij") 32
1033 WB, Amsterdam

Greenpeace, letterlijk: groene vrede, is een internationale milieuorganisatie die als eerste doel heeft grootschalige milieuproblemen onder de aandacht te brengen van de politiek en het publiek door middel van lobbyen en geweldloze acties.
In 1971 is Greenpeace opgericht door een groep Canadese activisten onder leiding van Dorothy en Irving Stowe. In 2018 is de organisatie actief in meer dan 55 landen en heeft wereldwijd 3.2 miljoen donateurs en meer dan 35.000 actieve vrijwilligers.
Omdat Greenpeace politiek en financieel onafhankelijk is, neemt de organisatie geen geld aan van bedrijven en overheden.

Nickelodeon Magazine
-
VIMN Netherlands B.V.
NSDM-Plein 6
1033 WB, Amsterdam

Nickelodeon Magazine is een jeugdtijdschrift dat verbonden is aan de Nederlandse televisiezender Nickelodeon. Het tijdschrift werd sinds eind september 2005 uitgegeven door Sanoma; vanaf 30 april 2015 is FC Klap de uitgever. Het bevat artikelen die gerelateerd zijn aan diverse tv-programma's die door Nickelodeon worden uitgezonden.

In het najaar van 2016 werd de huisstijl van het blad aangepast door de vormgevers van FC Klap. Er zijn nieuwe rubrieken aan het blad toegevoegd en de bekende Nick-karakters komen nog meer naar voren. Nickelodeon Magazine komt zes keer per jaar uit, waaronder drie dubbeldikke edities.

1

Onze bedrijfsinformatiegids groeit gestaag. Vind hieronder de meest recent geregistreerde bedrijven en bekijk hun details, contacten en geleverde diensten.
Wilt u uw bedrijf of merk registreren in onze gratis online bedrijvengids? Registratie van uw bedrijf is gratis en kan op een eenvoudige manier worden gedaan door uw gegevens in te voeren op de registratiepagina.

Boost geven aan je bedrijf? Wilt u meer klanten, verkoop of vindbaarheid? Check onze promotie diensten pagina.
Bedrijfsvestigingsadres is de online bedrijvengids waar ondernemers naartoe kunnen om het bedrijfsadres van het bedrijf op één plek, gemakkelijk en snel te vinden. Onze bedrijvengids is gemaakt door ondernemers voor ondernemers!