Bedrijfsvestigingsadres

Ben je op zoek naar het adres of informatie over een bedrijf? Dan ben je op de juiste plek! Hier kun je bedrijven opzoeken, informatie en bedrijfsgegevens vinden zoals merknaam, details, website, korte beschrijving, straatnaam, postcode en vestigingplek.

Bedrijven Database

Wij hebben gevonden 2 bedrijven met een vestigingsadres op postcode 1077JZ

1

BankGiroLoterij
-
BankGiro Loterij N.V.
Beethovenstraat 200
1077 JZ, Amsterdam

BankGiro Loterij is een Nederlandse loterij. Circa 600.000 deelnemers spelen maandelijks mee. Zij steunen met de aanschaf van een lot allerlei vormen van cultuur en maken kans op een geldprijs. 

Samen met de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij vormt de BankGiro Loterij sinds 2004 de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V. De missie van deze drie Loterijen is eenduidig: het steunen van goede doelen.

Postcode Loterij / postcodeloterij.nl
-
Nationale Postcode Loterij N.V.
Beethovenstraat 200
1077 JZ, Amsterdam

De Nationale Postcode Loterij is de grootste liefdadigheidsloterij van Nederland. Het werd in 1989 opgericht door Novamedia, een marketingbureau dat liefdadigheidsloterijen opricht en beheert. Vijftig procent van de opbrengst van deze loterij wordt geschonken aan 81 goede doelen, die in 2010 ruim 270 miljoen euro bedroegen.

1

Onze bedrijfsinformatiegids groeit gestaag. Vind hieronder de meest recent geregistreerde bedrijven en bekijk hun details, contacten en geleverde diensten.
Wilt u uw bedrijf of merk registreren in onze gratis online bedrijvengids? Registratie van uw bedrijf is gratis en kan op een eenvoudige manier worden gedaan door uw gegevens in te voeren op de registratiepagina.

Boost geven aan je bedrijf? Wilt u meer klanten, verkoop of vindbaarheid? Check onze promotie diensten pagina.
Bedrijfsvestigingsadres is de online bedrijvengids waar ondernemers naartoe kunnen om het bedrijfsadres van het bedrijf op één plek, gemakkelijk en snel te vinden. Onze bedrijvengids is gemaakt door ondernemers voor ondernemers!