Bedrijfsvestigingsadres

Ben je op zoek naar het adres of informatie over een bedrijf? Dan ben je op de juiste plek! Hier kun je bedrijven opzoeken, informatie en bedrijfsgegevens vinden zoals merknaam, details, website, korte beschrijving, straatnaam, postcode en vestigingplek.

Bedrijven Database

Wij hebben gevonden 3 bedrijven met een vestigingsadres op postcode 1060

1

11.11.11 | Vecht mee tegen onrecht
-
Vlasfabriekstraat 11
1060, Brussels Hoofdstedelijke Gewest

11.11.11 vecht tegen onrecht. We doen dit niet alleen. Als koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging bundelen we de krachten van tientallen organisaties, tienduizenden vrijwilligers en partners wereldwijd. Samen vechten we voor duurzame verandering. Want iedereen verdient dezelfde basisrechten.

11.be
-
11.11.11 - Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging
Vlasfabriekstraat 11
1060, Brussels

11.be is een Non-Governmental Organization (NGO) uit Belgie
11.be of 11.11.11 vecht tegen onrecht. Als koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging bundelen ze de krachten van tientallen organisaties, tienduizenden vrijwilligers en partners wereldwijd.

Donaties en steun aan 11.be:

  • een eenmalige gift
  • overschrijven
  • een maandelijkse gift


ngo federatie
-
Vlasfabriekstraat 11
1060, Brussel

Ngo-federatie is de Vlaamse federatie van ngo's voor Ontwikkelingssamenwerking. We vertegenwoordigen de sector bij de federale en andere overheden, we ondersteunen de leden in hun overleg met die overheden, bevorderen de samenwerking binnen de sector en versterken de kwaliteit van de werking van ngo's. 

1

Onze bedrijfsinformatiegids groeit gestaag. Vind hieronder de meest recent geregistreerde bedrijven en bekijk hun details, contacten en geleverde diensten.
Voetzorg Zuid-Beveland
Nederland
AGIN Pranger
Oude-Hoofdvaartsweg 1
9405 CA Assen
Nederland
Duraplus
Toermalijndreef 46
7828 AS Emmen
Nederland
Wilt u uw bedrijf of merk registreren in onze gratis online bedrijvengids? Registratie van uw bedrijf is gratis en kan op een eenvoudige manier worden gedaan door uw gegevens in te voeren op de registratiepagina.

Boost geven aan je bedrijf? Wilt u meer klanten, verkoop of vindbaarheid? Check onze promotie diensten pagina.
Bedrijfsvestigingsadres is de online bedrijvengids waar ondernemers naartoe kunnen om het bedrijfsadres van het bedrijf op één plek, gemakkelijk en snel te vinden. Onze bedrijvengids is gemaakt door ondernemers voor ondernemers!