Bedrijfsvestigingsadres

Ben je op zoek naar het adres of informatie over een bedrijf? Dan ben je op de juiste plek! Hier kun je bedrijven opzoeken, informatie en bedrijfsgegevens vinden zoals merknaam, details, website, korte beschrijving, straatnaam, postcode en vestigingplek.

Bedrijven Database

Wij hebben gevonden 1 bedrijven met een vestigingsadres op postcode 8071DH

1

Jouw laatste levensfase
-
Nijverheidsweg 26
8071 DH, Nunspeet

Jouw laatste levensfase

De visie van het platform Jouw laatste levensfase is gericht op groei, inspiratie en ontwikkeling van ieders mens-zijn. Wij gaan uit van het principe dat de aangesloten ondernemers al het nodige hebben geleerd en ervaren in hun leven. Dat deze ondernemers hun kennis en (levens)ervaring, maar vooral hun wijsheid met empathisch vermogen kunnen afstemmen en delen wanneer dat nodig is. Naar elkaar, maar vooral naar eenieder die deze steun kan gebruiken als hij of zij te maken krijgt met de laatste levensfase, van zichzelf of een dierbare, binnenkort of in de toekomst.

Het is onze missie om ondernemers aan het platform te verbinden die, ieder vanuit ieder hun eigen vakgebied, met hun passie, het verschil willen maken in de wereld. Die dus niet alleen kennis, maar vooral wijsheid, te delen hebben. Vanuit het platform proberen wij, door het organiseren van beurzen, verstrekken van informatieboxen, het geven van lezingen,  en het organiseren van koesterarrangementen, jou te inspireren het optimale uit jouw laatste levensfase te halen.

Het platform JouwLaatsteLevensfase.nl heeft de intentie om de duurzaamheid te verbeteren en zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te ondernemen. Hieronder enkele voorbeelden hoe wij dat doen:

  • Bewust energiegebruik (LED verlichting, apparatuur uit, ruimte goed ventileren)
  • Groen op de werkplek
  • Verminderen van het gebruik van papier door zoveel mogelijk te digitaliseren
  • Bedrukt papier wordt indien mogelijk hergebruikt op kantoor
  • Afspraken worden zoveel mogelijk gebundeld en/of het gebruik van conference calls
  • Stimuleren van gezonde voeding en leefstijl
  • Aandacht voor goede doelen en/of initiatieven die een relatie hebben met de doelgroep van het platform.

Social return:

Iets terug doen voor de maatschappij, een bijdrage via social return. Het platform doneert 10 % van de omzet aan een goed doel, voor 2018 / 2019 is dat de Stichting Samenwerkende Wensambulances. Daarnaast werkt het platform samen met de Gresbo Nunspeet voor de postverzending en mailingen.

1

Onze bedrijfsinformatiegids groeit gestaag. Vind hieronder de meest recent geregistreerde bedrijven en bekijk hun details, contacten en geleverde diensten.
ISM Security
Zekeringstraat 17A
1014 BM Amsterdam
Nederland
Circles Mediation
Oude Arnhemseweg 2
6711 DV Ede
Nederland
Wilt u uw bedrijf of merk registreren in onze gratis online bedrijvengids? Registratie van uw bedrijf is gratis en kan op een eenvoudige manier worden gedaan door uw gegevens in te voeren op de registratiepagina.

Boost geven aan je bedrijf? Wilt u meer klanten, verkoop of vindbaarheid? Check onze promotie diensten pagina.
Bedrijfsvestigingsadres is de online bedrijvengids waar ondernemers naartoe kunnen om het bedrijfsadres van het bedrijf op één plek, gemakkelijk en snel te vinden. Onze bedrijvengids is gemaakt door ondernemers voor ondernemers!