Bedrijfsvestigingsadres

Ben je op zoek naar het adres of informatie over een bedrijf? Dan ben je op de juiste plek! Hier kun je bedrijven opzoeken, informatie en bedrijfsgegevens vinden zoals merknaam, details, website, korte beschrijving, straatnaam, postcode en vestigingplek.

Bedrijven Database

Wij hebben gevonden 2 bedrijven met een vestigingsadres op postcode 3528BJ

1

ATOS
-
Papendorpseweg 93
3528 BJ, Utrecht

Atos is een van de grootste IT-dienstverleners ter wereld. Wereldwijd levert Atos diensten op het gebied van ICT advies, technologie, systeemintegratie en managed services. Atos heeft meer dan 70.000 medewerkers verspreid over kantoren in meer dan 40 landen.

Atos is ontstaan uit diverse fusies en overnames in de jaren '90 en heeft zijn roots in Frankrijk en Nederland. In 2000 werd Atos Origin opgericht na de overname van de automatiseringstak van Philips (BSO/Origin) door de Franse IT dienstverlener Atos. Op 4 juli 2011 werd, tegelijk met de overname van de IT tak van Siemens, Atos Origin gerebrand naar Atos en Atos Consulting.

bol.com
-
Bol.com B.V.
Papendorpseweg 100
3528 BJ, Utrecht

Bol.com is een webwinkel in Nederland en België die in 1999 werd opgericht door het Duitse mediaconcern Bertelsmann AG. Het hoofdkantoor staat in Utrecht. Bol.com telde in 2015 meer dan 1000 werknemers.

1

Onze bedrijfsinformatiegids groeit gestaag. Vind hieronder de meest recent geregistreerde bedrijven en bekijk hun details, contacten en geleverde diensten.
Moons.io
Erfgooiersstraat 559
1222AT Hilversum
Nederland
Wilt u uw bedrijf of merk registreren in onze gratis online bedrijvengids? Registratie van uw bedrijf is gratis en kan op een eenvoudige manier worden gedaan door uw gegevens in te voeren op de registratiepagina.

Boost geven aan je bedrijf? Wilt u meer klanten, verkoop of vindbaarheid? Check onze promotie diensten pagina.
Bedrijfsvestigingsadres is de online bedrijvengids waar ondernemers naartoe kunnen om het bedrijfsadres van het bedrijf op één plek, gemakkelijk en snel te vinden. Onze bedrijvengids is gemaakt door ondernemers voor ondernemers!