loading
Bedrijfsnaam Korte beschrijving website Straat Plaats Postcode Land
Coop Africa
CooP-Africa (Cycling out of Poverty) is a Dutch-registered charity with partners in Kenya (CooP-Kenya) and Uganda (CooP-Uganda) working at a grassroot level with the community to improve access to education, health care, work and income with bicycles.
www.coop-africa.org
Kasteelselaan
Ubbergen
6574 AJ
🇳🇱
De Vlinderstichting
De Vlinderstichting werkt in heel Nederland en Europa aan het beschermen van vlinders en libellen. Dat doen we door projecten uit te voeren (vaak in samenwerking met anderen) die zorgen voor behoud en herstel van vlinders en libellen.

...

...

...

...

...

Dokters van de Wereld
Iedereen heeft recht op goede medische zorg. Overal op de wereld. Ongeacht ras, geloof en politieke voorkeur. Toch missen grote groepen mensen de juiste medische hulp. Dokters van de Wereld komt voor hen op. Wereldwijd, maar ook in Nederland. We bieden medische zorg en we reageren tegen mensenrechtenschendingen. Zo helpen we mensen die de wereld vergeet.

...

...

...

...

...

Eden Reforestation Projects
Eden Reforestation projects reduces extreme poverty and restores healthy forests by employing local villagers to plant millions of trees every year.
W. Foothill blvd
Glendora Californië
91741 🇺🇸
Frankwatching
Frankwatching is een onafhankelijk online platform dat zich richt op kennisdeling rondom online trends, tips & tricks. De onderwerpen variëren van marketing, communicatie en social media tot mobile ontwikkelingen, user experience en nieuwe media.
https://www.frankwatching.com/
Atoomweg
Utrecht
3542 AA
🇳🇱
Geef
Geef.nl. Geld inzamelen voor jezelf of een goed doel. Jij maakt het verschil!
Fondsenwerving voor iedereen - Kom in actie voor jouw favoriete goede doel, jezelf of voor een ander.
www.geef.nl
Pinksterbloem
Zeeland
5411 TZ
🇳🇱
GoGetFunding
GoGetFunding is a crowdfunding website that lets you raise money for anything that matters to you. From personal causes and events to projects and more. We've helped people from all over the world raise millions online.

...

...

...

...

...

Huurzone
Waarom zou het moeilijk zijn om een huurwoning te vinden? Het stellen van deze vraag, vormde het begin van het idee voor de website Huurzone.nl. Het vinden van een huurwoning is de laatste jaren onnodig complex geworden in Nederland. Door de grote hoeveelheid makelaars, huurwoning websites en marktplaatsen zien veel huurders door de bomen het bos niet meer. Vooral starters hebben moeite met alle informatie die op verschillende plekken te vinden is. De oplossing is een platform waarop particuliere huurders en makelaars samenkomen zodat vraag en aanbod op één plek te vinden zijn. Zo’n platform bestond nog niet: dus daarom Huurzone.nl!

...

...

...

...

...

Jouw laatste levensfase

Jouw laatste levensfase

De visie van het platform Jouw laatste levensfase is gericht op groei, inspiratie en ontwikkeling van ieders mens-zijn. Wij gaan uit van het principe dat de aangesloten ondernemers al het nodige hebben geleerd en ervaren in hun leven. Dat deze ondernemers hun kennis en (levens)ervaring, maar vooral hun wijsheid met empathisch vermogen kunnen afstemmen en delen wanneer dat nodig is. Naar elkaar, maar vooral naar eenieder die deze steun kan gebruiken als hij of zij te maken krijgt met de laatste levensfase, van zichzelf of een dierbare, binnenkort of in de toekomst.

Het is onze missie om ondernemers aan het platform te verbinden die, ieder vanuit ieder hun eigen vakgebied, met hun passie, het verschil willen maken in de wereld. Die dus niet alleen kennis, maar vooral wijsheid, te delen hebben. Vanuit het platform proberen wij, door het organiseren van beurzen, verstrekken van informatieboxen, het geven van lezingen,  en het organiseren van koesterarrangementen, jou te inspireren het optimale uit jouw laatste levensfase te halen.

Het platform JouwLaatsteLevensfase.nl heeft de intentie om de duurzaamheid te verbeteren en zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te ondernemen. Hieronder enkele voorbeelden hoe wij dat doen:

  • Bewust energiegebruik (LED verlichting, apparatuur uit, ruimte goed ventileren)
  • Groen op de werkplek
  • Verminderen van het gebruik van papier door zoveel mogelijk te digitaliseren
  • Bedrukt papier wordt indien mogelijk hergebruikt op kantoor
  • Afspraken worden zoveel mogelijk gebundeld en/of het gebruik van conference calls
  • Stimuleren van gezonde voeding en leefstijl
  • Aandacht voor goede doelen en/of initiatieven die een relatie hebben met de doelgroep van het platform.

Social return:

Iets terug doen voor de maatschappij, een bijdrage via social return. Het platform doneert 10 % van de omzet aan een goed doel, voor 2018 / 2019 is dat de Stichting Samenwerkende Wensambulances. Daarnaast werkt het platform samen met de Gresbo Nunspeet voor de postverzending en mailingen.

www.jouwlaatstelevensfase.nl
Nijverheidsweg
Nunspeet
8071 DH
🇳🇱
Kinderboekerij
De Kinderboekerij is opgericht in 2016 door twee ondernemende vaders die vinden dat iedereen in Nederland moet leren lezen en schrijven. Meer dan 2,5 miljoen mensen in Nederland zijn laaggeletterd. Dit vinden wij een veel te hoog aantal en daar willen we iets aan doen! Om dit aantal terug te dringen is het belangrijk dat kinderen leren en ervaren hoe leuk het is om te lezen. Hoe eerder, hoe beter!
kinderboekerij.nl
Legstraat
Chaam
4861 RK
🇳🇱